mandag 9. november 2009

På kunstgress

På lørdag var vi på Finnsnes på innendørs trening på kunstgress sammen med Senja Hundeklubb og endel folk fra Narvik. Det var vel 15-20 personer der til sammen. Kjempeflott å få trene under sånne forhold!

Planen var at jeg skulle trene ro, kontakt og kinderegg, og kanskje lineføring hvis det ble tid til det. Kalle hadde kjempefokus hele tiden, så jeg er veldig godt fornøyd med dagen. At han snur hodet bort litt innimellom er greit, han er rask med å snu det tilbake igjen, så han faller aldri ut. Trodde ikke det skulle gå så greit med så mange hunder og folk i et helt nytt miljø, men Kalle har overrasket mye den siste tiden...:)


I går fikk han seg en lang tur på formiddagen med Fanny, Selma, Maja og Ken. Det ble ikke så mye trening ellers, bortsett fra den vanlige rotreningen ifm matservering og ut døra. Tok en liten økt med båndtrening på kvelden, og den gikk greit. Han har sluttet med rykkingen, men gikk ikke helt avslappet. Han kavet ikke like mye som han brukt å gjøre, det skal sies, men jeg vil gjerne ha han litt mer ned på tur. Nå var det mye vind og lyder, så han ble litt forstyrret av det:) 

Denne uken skal vi fortsette rotreningen, og begynne med kindereggtrening. Har tenkt å gå noen turer rundt og i sentrum for å venne han til forstyrrelser. Må vel får trent litt konkurranselydighet også, men jeg vet ikke helt hva enda:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar