fredag 20. november 2009

Triks

De siste dagene har vi fått opp øynene og interessen for å lære triks. Foreløpig kan Kalle stå på en kasse med på alle fire (og tilby ligg og stå på kassen, og følge etter når jeg går rundt), og med bare baklabbene på kassen. Synes vi kan kalle det et triks! :)

I tillegg har han begynt å tilby frivillig rygging i front. Det gjorde han i å går kveld da vi skulle trene bamse. Hadde klikket han et par ganger for pekefingertarget først, og skulle gå over til sitt. Da begynte han plutselig å rygge bakover, og det er noe helt nytt:) Dvs vi har trent på rygging i front før, men jeg hadde ikke forventet at han skulle begynne å tilby det frivillig, spesielt ikke i disse dager hvor han ganske hjernevasket på sitt pga. rotreningen, og stort sett ikke tilbyr noe annet. Så da ble det trening på frivillig rygging istedet for bamse:) Planen er å lære han å rygg mellom beina på meg:)

Vi var også på treningsbanen i går og trente konkurranselydighet. Var ikke så veldig treningssugen før vi kom, og hadde egentlig ikke lagt opp noen planer for treningen. Heldigvis var Tone der og fikk lurt oss inn på banen. Der trente vi fri ved fot. Kalle går altfor langt ut fra meg, så vi trente på å få han nærmere. Tone foreslo et par øvelser hun har brukt på Thea, og det viste seg at de fungerte på Kalle også. Takk til Tone for utmerket instruering!:) Det var veldig nyttig å få tips og korrigeringer underveis. Var så fornøyd med den ene økten, at jeg ikke tok ut Kalle flere ganger (vi hadde hatt en ganske lang økt med kassetrening før vi kom, og jeg hadde planer om å trene triks når vi kom hjem:))

Har brukt å hatt Kalle i bånd når vi har trent på treningsbanen pga at han springer bort og mister fokus når han er løs. I går var han mye bedre enn før. Han sprang endel rundt i begynnelsen, men etterhver hentet han seg fint inn, og på slutten hadde han ganske bra fokus. Gjorde en feil til å begynne med, og det var at jeg ikke trente nok kontakt først. Men da husker jeg det forhåpentligvis til neste gang.

Håper vi får lært oss noen nye triks i løpet av helga! Kanskje det kommer film av det også.

1 kommentar:

  1. Hei kompis :-) Nå må du snare deg opp litt. Jeg slo deg på utfordringa om å sende bilde til Dogdiggers på triks. Jeg lærer meg å danse.... Fort deg, kanskje er du før Kira :-)

    Snakkes

    SvarSlett