mandag 27. april 2009

Oppsummering av helgen


En stille og rolig helg for Kallegutt. Fredag gikk vi en halvannen times lang tur i gjørme og regn. Helt greit det syntes Kalle. Trente litt baklengs marsj på slutten av turen.

Lørdag ble det ingen trening, men en tur sammen med Emma og Fanny.

Søndag trente vi utgangsstilling på kjøkkenet, en økt på ettermiddagen og en på kvelden. Brukte kjøleskapet som vegg og det fungerte veldig bra. Han trodde nok at han ble belønnet for å sitte ved siden av kjøleskapet, for det var bare der han kom rundt og satte seg. Fikk han etterhver til å tilby utgangsstiling ved siden av døra inn til stua, ved siden av en stol og ved siden av støvsugeren, men han skjønner det ikke hvis han ikke får en vegg. Dvs det hender at han kommer rundt og setter seg, men da sitter han så skjevt at det får han ingenting for. Anyways, utgangsstillingen ser lovende ut så langt:)

Innimellom lydighetstreningen var vi i skogen og gikk spor. Vet ikke helt hva jeg skal si om det:) La ut to korte godbitspor og han fant fram begge gangene. Kanskje ikke til 20 i stil, men dog.. Han er som en tornado og det går til høyre og venstre, fram og tilbake og rundt i ring:) Må nok begynne fra scratch og lære han å gå spor fra begynnelsen av. Stian foreslo å legge ut godbitspor og klikke for hver godbit. Det tror jeg kan være en bra taktikk, så det skal prøves ut. Det finnes sikkert flere måter å få han til å gå i sporet på, så det må forskes nærmere på.

Etter at vi var hos veterinæren på fredag har han sluttet å drikke så mye. Han fikk en antibiotikakur, men jeg tviler egentlig på at den har hatt noen betydning. Veterinæren fant tross alt ingenting og ga bare antibiotikakuren i tilfelle det var noe de ikke så på prøvene. Det er nok heller det at Selma holder på å bli ferdig med løpetiden -> mindre stressende.

Nå ligger han helt utslått på gulvet ved siden av meg, så det et bra å se at det hjelper på stresset hans å bruke hodet på lydighetstrening. Å slite han ut fysisk er jeg uansett sjanseløs på:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar