tirsdag 21. april 2009

På tur i sentrum og target

I går gikk vi tur i sentrum sammen med fem andre ekvipasjer. Det gikk helt strålende. Kalle er blitt tusen ganger bedre til å være sammen med andre hunder nå. I går kunne vi gå mellom de andre mens de stod relativt tett, uten at han prøvde å komme bort til de. Hadde ikke trodd at han skulle komme dit på bare en uke! I tillegg går han ganske pent i bånd nå, så jeg synes at både Kalle og jeg har vært riktig så flinke:) Det er veldig inspirerende å se at treningen hjelper, og gir motivasjon til å fortsette med det.

På kvelden tok jeg fram musematten igjen. Forrige gang den var framme hadde han begynt å vise interesse for den, men i går satt plutselig potetargeten!

Pekefingertargeten har han ikke inne enda. Han viser interesse for pekefingeren, men virker litt usikker og forsiktig. Han toucher den, men veldig forsiktig. Det får vi fortsette å jobbe med for å få han tryggere på den.

Avsluttet dagen med en 40-minutters tur på A10 med innlagte innkallinger der det passet seg. Som vanlig var det båndtrening på vei til og fra.

Alt i alt en oppløftende treningsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar