tirsdag 12. mai 2009

Agilitykurs, del 3

Kalle kjørte meg skikkelig i dag:)

Vi startet med tunnellen. Den tok han med en gang. Skulle tro han ikke hadde gjort noe annet i hele sitt liv. Veldig fornøyd med det!

Neste hinder ut var pølsa. Den hadde han heller ingen problemer med. Vi satte opp en høydehopp etter pølsa og det gikk også strålende. De gangene det ikke gikk bra skyldtes det nok farten på eieren og at eieren ikke stolte på at han klarte å ta høydehoppet også. Men det var det jo ingen grunn til:)

Tok en økt med vippa også. Den gikk ikke like bra. Vi gikk nok litt for fort fram, så vippa slo hardt ned i bakken og da hoppet han av. Da ble han skeptisk og begynte å hoppe av for tidlig nesten hver gang. Vi må nok jobbe med feltarbeid for at den skal bli helt bra.

Avsluttet med pølsa, høydehoppet og en økt med bommen. Også der ble vi avslørt på feltarbeidet:) Det gikk bedre når vi la godbiter på slutten, da gikk han helt ned uten å hoppe av. Det gikk jo selvfølgelig i kjappeste laget for eieren (og instruktøren vil jeg påstå:)), så vi sendte han fram og tilbake mellom oss. Han sprang over som bare det, så jeg håper det begynnelsen på det berømmelige hindersuget:)

En strålende kurskveld for både hund og eier med andre ord! :)

1 kommentar: