fredag 6. mai 2011

Hjulet

I dag tok jeg fram hjulet for første gang siden vi begynte med ag i fjor høst. Det var en vanvittig stor forskjell i forhold til de få gangene vi har prøvd oss på det tidligere. I likhet med slalomtreningen tidligere i uken så jeg at all treningen vi har lagt ned i fokus framover og sug på hinder får jeg igjen for nå. Startet med å stille han opp rett foran åpningen og da trykket han på og skulle framover. Han hoppet gjennom hjulet uten videre seremoni da jeg slapp tak i halsbåndet. Belønnet med godbiter i begynnelsen, men gikk raskt over til å bruke ball istedet.

Prøvde å passe på at det ikke var jeg som stod foran hjulet, men Kalle. Glippet vel på det noen ganger med det resultat at han sprang på utsiden av hjulet, men det får jeg ta på egen kappe. Vi var uansett godt innenfor 80%:)

Første økten var hoppteknikk. Satte opp 5 hopphinder med 6 fot mellom hvert, og pinnene på laveste høyde, med unntak av hopp nr. 2 og 4, som var litt høyere. Det ble ett riv, men ellers gikk det greit. Fikk filmet økten, så det kan hende at jeg legger den ut her. Må sette meg inn i videoredigeringsprogrammet først:)

2 kommentarer:

  1. Oj, oj, nå begynner det å strømme på med forespørsler her!
    Næææj..æ veit ikkje. Har noen tekniske utfordringer.

    SvarSlett